در صورت شکایت اونا من باید چکاری انجام بدم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۳۷ #55503910

من یکبار ازدواج کرده بودم که ۵ سال پیش جدا شدم و الان مجددا ازدواج کردم ولی الان دو سالی هست که همسر سابقم سر و کلش پیدا شده و هی مزاحمت ایجاد میکنه و تهمت میزنه بهم آخرین بارش همین چند روز پیش هست ک ادعا کردن من از طریق اکانت تلگرام و اینستا به همسرشون پیام دادم و خواستم آبروشون رو ببرم و زندگیشون رو خراب کنم و همش ب گوشی پدرم پیام میدن و زنگ میزنن و تهدید میکنن و میخوان اقدام به شکایت کنن نسبت به این مساله و گویا به پلیس فتا مراجعه کردن
ناگفته نماند ک همین چند روز پیش یک نفر من رو در تلگرام در یک گروه ادد کرد و سپس حذف شدم ک متوجه شدم همسر سابقم اینکار رو انجام داده و ترس ازین دارم ک این مساله ادد کردن توی گروه بی ربط ب این مساله پیش آمده و تهمتشون نیست و میخوان برام تهمت درست کنن حالا در صورت شکایت اونا من باید چکاری انجام بدم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی افترا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگه اسناد و مدارکی دست همسر سابق شما نباشه نگران نباشید.
در صورت وجود اسناد و مدارک موضوع نیازمند بررسی میباشد.

اگر از شماره ای که بنام شما یا در اختیار شما هست مطلبی برای ایشون ارسال نکرده باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد

باسلام
ایشان باید ادعای خود را ثابت کند
شما می توانید از ایشان تحت عنوان مزاحمت و افترا شکایت کنید

با سلام،اگر ایشان ادعایی دارند با مستندات قانونی باید آنرا ثابت کنند و پلیس فتا در این مساله تخصصی ورود میکند و اگر تهمت باشد و دروغ متوجه میشوند ضمن اینکه در مقابل شما نیز حق دفاع دارید و در صورت برائت امکان شکایت تحت عنوان افترا و درخواست اعاده حیثیت را دارید.

می توانید شکایت مزاحمت و افترا به طرفیت ایشان مطرح کنید.

سلام قابل شکایت و پیگیری است

باسلام
بابت مز احمت و افترا میتوانید شکایت کنید