قدرالسهم شهرداری برابر با ماده ۱۰۱ شهرداری جهت تفکیک زمین زیر ۵۰۰ مترمربع چقدر هست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۳۰ #55436494

با عرض سلام و ادب خدمت وکلای بزرگوار
بنده چند سال پیش از شخصی (که بالای هزار متر زمین داشت و اون زمینها رو به متراژ هر کدام ۵۰۰ متر قطعه بندی کرده بود)، زمینی به متراژ ۵۰۰ متر مربع خریداری کردم و سند آن دستی (قولنامه) هستش ، بعد گذشت چند سال قسمتی از زمین در تعریض کوچه افتاده و متراژ زمین به ۴۶۰ متر تنزل پیدا کرده،ضمنا شرق و غرب زمین اینجانب ساخت شده که ساکن هم هستند و شمال زمین کوچه هستش و جنوب هم زمینی که هنوز ساخت نشده.الان میخوام اقدام به ساخت کنم شهرداری میگه ۴۷ درصد تفکیکی شامل زمینم میشه که بنده باید به شهرداری پرداخت کنم که متاسفانه برای بنده هزینه خیلی بالایی هستش.
سوالم اینه
بنا به قوانین و طبق ماده ۱۰۱ قانون شهرداریها و تبصره ۳ و ۴ جهت تفکیک زمین زیر ۵۰۰ متر
آیا اقدام شهرداری صحیح هستش؟
آیا زمین زیر ۵۰۰ مترمربع شامل تفکیک میشه؟
و اگر شامل تفکیکی میشه *چند درصد*؟
ممنونم از لطف و محبت وکلای عزیز و بزرگوار

مشاوره حقوقی شهرداری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
لطفا از طریق شهرداری پیگیری بفرمایید

باسلام. زیر۵۰۰مترشامل تفکیک نمیشود

زیر ۵۰۰ متر مشمول قدرالسهم نخواهد شد

زیر ۵۰۰ متر مشمول قدرالسهم نتواهد شد

سلام
از طریق شهرداری پیگیری نمایید

بر اساس تعرفه های شهرداری محاسبه می شود.

درود از طریق شهرداری مربوطه پیگیری نمایید.