ایا دادگاه تجدید نظر به ازمایش تست اعتیاد میفرستن؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۳۱۶ #55381446

با سلام و خسته نباشید زنم فروردین ماه درخواست مهریه کردن، وباتوجه به توقیف اموال، ماشین وپول نقد وبا فروش ماشین مهریه را تاحدودی تصویه شد، واما برا طلاق اعتیاد منو بیان گرده بودن، گه در دادگاه بدوی بااینگه زوجه نه شاهد ی داشت، ونه اسم گمپ راکه بستری بودم نتوانست اعلام گند، اما من خودم گفتم اعتیاد داشتم ولی الان نه ، ولی رای دادگاه بدوی طلاق به خاطر اعتیادم داده بود، گه اعتراض زدم ودادگاه تجدید نظر ۲۹ ابان ماه وقط داده وابلاغ گرده گه باید حظور داشته باشیم، میخواستم بپرسم، ایا دادگاه تجدید نظر به ازمایش تست اعتیاد میفرستن، چونگه تواعتراظم اعلام گردم گه دادگاه بدوی چرا مرا به پژشگ قانونی نفرستادن، تا راست ودروغ زنم معلوم شود، به هرحال ایا دادگاه تجدید به پژشگی قانونی میفرستن یا نه،، واگر اعتیاد مثبت باشد چی میشود،، اگر تو اون جلسه حضور نداشته باشم چی، میشود، ویا اینگه اعتیادم را بگم مهلت بدید واسه درمانش چی، ایا مهلت میدن، واین راهم بگم تواین مدت اعتیادم، اصلا نه زندان رفتم ونه دعوا وگتگ کاری، منظور از نظر روحی وجسمی متعا دلم، حتی یه بارم زنم را دعوا نگردم، واخرین سوالم، ایا تست اعتیاد پژشگ قانونی، تست ادرار هست ویا خون ویا اینگه تست های جدید، مو، بزاق، ممنون وسپاس گذارام از راهنمایتون، سپاس فراوان،

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام امکان آن وجود دارد.....

سلام وقت بخیر
خیر نیازی به ارجاع به پزشکی قانونی نمیباشد.

سلام
با توجه به اینکه موضوع ازطریق اقرار اثبات شده است به نظر نیازی به ارجاع به پزشکی قانونی نیست

با توجه به اقرار شما نیازی به ارجاع به پزشکی قانونی نیست.

با سلام امکان آن وجود دارد.

با درود با توجه به اقرار شما نیازی به پزشکی قانونی نبوده است

اقرار شما دلیل محکمه پسندی برای قاضی می باشد و نیاز به ارجاع امر به پزشکی قانونی نمی باشد اعتیاد به مواد صنعتی میتواند کافی برای صدور حکم طلاق باشد.