چه اقدامی باید در رابطه با بی توجهی همسرم بکنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۷ #55358690

من ۷ ماهه که نامزدم همسرم اصلا به من زنگ نمیزنه به هیچ چیز من کاری نداری وقتی که خونشونم دائما بهم دستور میده و با هم رابطه هم داریم. من حس میکنم فقط منو برای رابطه می خواد هیچ علاقه ای به من نداره من چه اقدامی باید بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود
شمامیتوانیدباتعیین وقت جهت مشاوره خانواده این مشکل روحل کنیددرغیراینصورت میتوانید به دربافت حقه نفقه ومهریه ازمراجع قضایی اقدام کنید.

سوال شما درحیطه مشاور خانواده است

با مشاوره خانواده صحبت کنید. در صورت عدم حل مشکلات و پیشنهاد مشاور دادخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید

سلام وقت بخیر
در اسرع وقت به مشاوره خانواده مراجعه نمایید،و می توانید دادخواست مطالبه مهریه ثبت نمایید .

سبام
طرح دعوا در این موارد صلاح نیست
قبل از هرچیز همسرتان را دعوت به صحبت در این خصوص نمایید و اگر نتیجه نداشت از ایشان بخواهید تا با هم در جلسات مشاوره خانواده حاضر شوید

با سلام نیاز به شرکت در جلسات مشاوره هست. و موضوع شما فعلا نیازی به مداخله قضایی و حقوقی ندارد.

سلام
موقعیت را برای گفتگویی دوستانه آماده کنید
ذهنیت متمرکز بر راه حل داشته باشید. بنابراین، به جای فکر کردن دائمی به احساس بی توجهی،
به این فکر کنید که چه کار هایی می توانند به حل مشکل و برطرف کردن این احساس کمک کنند.
در این مرحله باید از خودتان بپرسید که دقیقا چه چیزی از همسرتان می خواهید و باید برای تغییر دادن مسائل دقیقا چه کار هایی انجام بدهید.
همه ما در برهه هایی از زندگی به یک مشاور خوب و دلسوز نیاز داریم , نیاز داریم با کسی درد دل کنیم و راهنمایی های درست را از او بخواهیم بدون اینکه قضاوت شویم .
توصیه دارم به مشاوره روانشناسی خانواده بروید