ایا در زمان اجرای مهریه همسرم میتونه حقوقش رو دریافت کنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۳۲ #55354861

با سلام و عرض ادب.کلا شش ماه زندگیمون از هم پاشیده و چهار ماهی میشه ک مهریه امو اجرا گذاشته ام و دو ماهه ک ۱ چهارم حقوق همسرم ب حسابم واریز میشه.میخاستم بدونم الان تو این مدت شوهرم تونسته باقی حقوقشو از بانک برداشت کنه؟ یا پول حقوقش جمع میشه بانک؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت بخیر فقط یک چهارم حقوق زوج کسر میشود مابقی آن توسط خود زوج قابل پرداشت میباشد

بله مازاد۱/۴ حقوق قابل برداشت می باشد.

باسلام و احترام

فقط یک چهارم حقوق زوج کسر میشود مابقی آن توسط خود زوج قابل پرداشت میباشد

سلام
فقط یک چهارم حقوق توقیف میشود
مابقی حق ایشان است و قابل پرواخت به شما نیست

الباقی حقوق را ایشان میتوانند برداشت کنند.

باسلام
فقط یک چهارم حقوق توقیف میشه از مابقی میتوانند استفاده کنند

وقت بخیر
مازاد بر یک چهارم مابقی حقوق قابل برداشت توسط همسرتان میباشد.