سریع ترین راه برای تخلیه مستاجری که بیش از 4 ماه اجاره پرداخت نکرده چیست ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۹ #55336203

بنده موجر هستم مستاجر 4ماه کرایه نداده است.تو قولنامه قید شده است که در صورت پرداخت تاخیر در پرداخت قرارداد فسخ و مستاجر باید جریمه روزانه پرداخت کند حالا چطوری حکم سریع تخلیه رو بگیرم؟ 5ماه از قرارداد مانده است؟

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
اگر درقرارداد اجاره درصورت نپرداختن اجاره بها حق فسخی برای موجر درنظر گرفته شده باشد باید از طریق دادگاه برای فسخ قرارداد و مطالبه ضرر و زیان مشخص شده در قرداداد اقدام کندو در صورت فسخ قرارداد موجر می تواند برای تخلیه اقدام نماید دراین صورت موجر می تواند دادخواست مطالبه اجاره بها دردادگاه مطرح کند

چنانچه در قرارداد در صورت عدم پرداخت اجاره بها برای موجر حق فسخ در نظر گرفته شده باشد ابتدا باید از طریق دادگاه برای فسخ قرارداد و مطالبه ضرر و زیان مقرر در قرداداد اقدام نمود سپس در صورت فسخ قرارداد موجر می تواند برای تخلیه اقدام نماید لازم به ذکر است در این حین نیز موجر می تواند دادخواست مطالبه اجاره بها نیز تقدیم دادگاه نماید (در صورتی که مبلغ اجاره بها کمتر از 20 میلیون تومان باشد از طریق شورای حل اختلاف پیگیری خواهد شد).