تصرف عدوانی زمین را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #55314249

من زمینی به متراژ ۱۲هزار متر مربع دارم مقدار ۲۰۰ متر از آن را با حدودات مشخص و کوچه مشخص قبل از تفکیک رسمی توسط شهرداری فروختم، خریدار از تفکیک رسمی نبودن ملک اطلاع کامل داشت ،تا اینکه اقدام به تفکیک رسمی نمودم و مقدار ۲۱/۵ درصد از کل ملک بابت قدر السهم شهرداری به شهرداری دادم به همین خاطر از دویست متر زمینی که فروختم همین مقدار درصد را کسر کردم الان خریدار شکایت من را تحت عنوان تصرف عدوانی کرده ،جالبه که در قولنامه شرط کردیم پس از رهاسازی کوچه در صورت کم یا اضافه شدن متراژ زمین به همین قیمت بین خریدار و فروشنده پول رد و بدل بشه،با توجه به همین جمله شرط شده آیا من می توانم ادعا کنم که خریدار از تفکیک نبودن زمین بصورت رسمی مطلع بوده و الان باید سهم خودش بابت شهرداری را بپردازد؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجهات به توضیحات ارائه شده موضوع فاقد خصیصه کیفری تصرف عدوانی میباشد

سلام موضوع نه تنها تصرف عدوانی نیست بلکه اصلا فاقد جنبه کیفری می باشد .