ارث را چطور از دادگاه دریافت کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۴۸ #55300170

خواهر زاده من پدر مادرش فوت شدن و خانمی ۳۲ ساله است و جدا شده پسری ۱۲ ساله داره.
یه پرونده چند ده میلیاردی ارث داره
الان تو کماست برا سکته و پول عمل و فیش واریزی ۲۰ میلیونه که نداریم ( واقعا نداریم)
پول ارث به حساب دادگاست
عموش طرف دیگه دعوی سرپرستیش و حضانتش رو هم داشته در کودکی چون پدر و مادرش بچگی فوت کردن.
الان چون تو کماست داره میره دادگاه چون سرپرسته پول از دادگاه بگیره. ایا میتونه؟

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر پول فقط به وارث قانونی پرداخت می شود

پرداخت مبلغ ارث به وراث قانونی صورت خواهدگرفت و اذن دادستان در این خصوص نیاز است که با تعیین قیم اقدام بعدی صورت خواهد گرفت

درود
خیر پول فقط به وارث قانونی پرداخت می شود به صرف سرپرستی پول به ایشان داده نمی شود.

فقط از طریق دادستانی با ارایه مدارک پزشکی باید اقدام شود تا قیم موقت برایش انتخاب کنند

با درود
در سوال مشخص نشده منظور از ارث، اموال فردی است که در کماست؟
یا اموالی که از والدین به فرد در کما رسیده منظور است؟
اگر منظور سوال اخیر میباشد، سایر وراث اگر انحصار وراثت کرده باشند می‌توانند با همان رای به قدر سهم خویش به بانک رجوع و مبلغ را دریافت دارند.
لکن اگر منظور سهم الارث فردی است که در کما به سر می‌برد، در این زمینه با دادستان و دایره سرپرستی صحبت نمایید که در صورت نداشتن ولی خاص، قیم تعیین گردد یا امین موقت، و با دستور دادستان موقتا بتوانید به لحاظ شرایط خاص مبلغ را دریافت دارید