صدور بدون تذکر اخطاریه پلمپ مغازه را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۵۳ #55299194

با سلام
برای شکایت بدلیل خسارت روحی و روانی و به تبع آن ایجاد اختلال در کسب و ضرر و زیان مالی در برهه زمانی خاص بازار فصلی فروش لوازم التحریر و همچنین هتک حیثیت و آبرو ریزی ناشی از صدور روابطی و بدون تذکر اخطاریه پلمپ مغازه لوازم التحریر که دارای جواز کسب بوده بدلایل مشکوک مبنی بر نصب دست نوشته کوچک "دفتر دولتی موجود است" باید چه اقدامی صورت گیرد؟
این در حالی است که با مغازه مجاور که در همین صنف مشغول به فعالیت است چنین برخورد تندی صورت نمیگیرد و به نوعی اتحادیه مربوطه یکی از موارد تخلفات اداری مبنی بر "تبعیض یا اعمال غرض یا روابط غیر اداری در اجرای قوانین و مقررات نسبت به اشخاص" را در قبال ما انجام داده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به دادستانی محل وقوع ملک مراجعه و موضوع را درمیان گذاشته و چنانچه پلمپ به صورت غیر قانونی انجام شده باشد دادستانی آنراا پیگیری می نماید