تقسیم مغازه مشاع به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۷۵ #55297087

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما عرضم به حضورتون پدر من با داییم دو تا مغازه کنار هم که متراژشون با هم متفاوته اما کنار همن شریکن برای تیغه کردن مغازه دو طرف راضی نیستن طرف دیگه رو بگیرن چه کار باید کرد. پدر من قبل از شراکت به مدت ۸سال متاجر همون مغازه ای بود که با داییم شریک شد.ممنونم که راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتره که توافق کنند چون اگه موضوع به دادگاه بکشه امکان داره نتیجه به ضرر جفتشون باشه.به هر حال قبل از اینکه طرح دعوی کنید نظر کارشناس ثبتی را با تقاضای تامین از شورا جلب کنین ببینین این ملک تجاری قابل افراز هست یا نه.چون گویا هر دو مغازه مشاع هستند.درسته کنار هم هستند ولی گویا هر کدومشون مشاع هستند.در هر صورت راحتترین کار اینه که بدون طرح دعوی اصلی با جلب نظر کارشناس مربوطه که یحتمل کارشناس ثبتی باشه نسبت به تقسیم و افراز اقدام کنند.البته اگه قابل تقسیم نباشه چاره ای جز فروش و تقسیم وجه حاصله نخواهد بود.

سلام.در صورتی که توافق وجود نداشته باشد باید تقاضای تقسیم مال مشاع از دادگاه نمایید.دادگاه با ارجاع امر به کارشناسی رای مقتضی صادر می نماید.

در صورت عدم توافق باید از طریق دادگاه اقدام نمایید و این موضوع با ارجاع به کارشناس و پس از طی مراحل قانونی امکانپذیر میباشد