شرایط گرفتن کفالت و سرپرستی برای انتقالی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۷ #55290278

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده سال ۹۱ مادرم دچار کانسل ( سرطان ) سینه شده و پدرم به همین دلیل ورشکست و متواری شده و الان ۵ ساله هیچ خبری ازش نداریم و من سرپرست و نان آور خانواده هستم از طرفی هم شرایط مالی مساعدی نداریم و بخاطر بیماری مادرمم هم نمیتونم تنهاش بذارم بگان خدمتیم پیرانشهره و خودم اهل تبریز مادرم طلاق نگرفته ولی قبلا یه شکارت در مورد نفقه به پدرم انجام داده ولی الان پرونده مختومه شده بنده دوخواهر ۱۲ و ۱۴ ساله دارم و تنها پسر خونه لدفن اگه میشه کاری کرد کمکم کنید تا اقدام کنم و از شما وکلای گرامی مشاوره بگیرم
با تشکر

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان معافیت کفالت برای شما وجود ندارد ولی با توجه به تک پسر بودنتان میتوانید با ارائه مدارک بیماری مادر و غیبت پدر درخواست استفاده از شرایط را بکنید تا الباقی مدت خدمت را در محل اقامت خود سپری کنید .

شما باید مدارک مستدل در موارد داشته باشید شما بایداز دادگاه اعلام مفقوداثر پدرتان را کنید بعد از محرز شدن ان بقیه موارد که بهتر از خودتان انجام ندهید و کمک بگیرید