مطالبه وجه چک چقدر زمان میبرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۹۸ #55284474

سلام بعد از ارائه دادخواست مطالبه وجه چک صیاد چقدر زمان میبره توقیف اموال شخص صادر بشه

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید همراه دادخواست مطالبه وجه تقاضای تامین خواسته هم نمایید و ظرف یک هفته نسبت به توقیف اموال اقدام کنید در غیر اینصورت میبایست تا قطعی شدن دادنامه و ارسال به واحد اجرای احکام تامل نمایید

از لحظه صدور اجرائیه ۱۰ روز به صادرکننده چک برگشتی مهلت داده می‌شود که مطالبات خود را پرداخت کند، در غیر این‌صورت از طریق قانون «نحوه اجرای محکومیت‌های مالی» با صادرکننده چک برگشتی، برخورد می‌شود.

با سلام
باید در ضمن دادخواست مطالبه وجه چک تقاضای تامین خواسته نمایید و بعد از صدور قرار تامین خواسته تقاضای توقیف اموال نمایید نهایتا تا یک هفته

ضمن اهدای سلام و احترام
پس از مراجعه به بانک و صدور گواهی عدم پرداخت در صورتیکه در ستون خواسته دادخواست تقدیمی خواسته را مطالبه وجه چک و خسارات تاخیر تادیه و دادرسی قید نموده اید جهت توقیف فوری اموال خوانده میبایست خواسته ای دیگر به عنوان صدور قرار تامین خواسته فوری قید نمایید که قبل از صدور حکم به محکومیت به پرداخت وجه چک پس از صدور قرار تامین خواسته از اجرای احکام درخواست توقیف اموال بلا معارض خوانده نمایید در صورت اقدام به این صورت بین سه تا هفت روز میتوانید اموال وی را توقیف کنید