دادگاه از من استشهاد خواسته ولی هیچکس حاضر به امضا نیست چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۶ #55279994

من با همسایه دعوا م شده وفحش ومرا تهدید به قتل کرده من شکایت کردم حالا دادگاه از من استشهاد خواسته ولی هیچکس حاضر به امضا نیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شهود خود را ب دادگاه معرفی نمایید....

باسلام . برای مشکل شمادو راهکار وجود داره یکی اینکه اگه کسی شاهد موضوع بوده و نمیخواد شهادت بده شما میتونید از قاضی مربوطه درخواست کنید که همون شخص رو بعنوان مطلع و شاهد احضار کنن و دومین راهکار اینکه درخواست تحقیقات محلی باحضور خودتون رو مطرح کنید و روش دوم عملا بهتر جواب میده

سلام اثبات ادعا منوط به ارائه ادله میباشد

تقاضای تحقیق محلی نمایید، باید دلیلی به دادگاه ارائه دهید.

با سلام واحترام شهود خود را ب دادگاه معرفی نمایید..

سلام
تحقیق محلی کارگشاست

باسلام
با توجه به استناد حضرتعالی به شهادت شهود که از ادله اثباتی دعوی میباشد باید شهود دررحد نصاب را معرفی نمایید واگر موضوع خیلی مهم و حساس باشد وشهود حاضر به حضور در دادسرا نباشند می‌توان از طریق جرح شهود ایشان را الزام به حضور نمود.