رای طلاق چه زمانی صادر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #55279928

سلام کارهای که خانومم کرده زنگ زده و...ایا میتوان بعد طلاق توافقی باز شکایات کرد و همچنین مدارکم کلید خانه. سفته ها که از زندان تو کیف بود و انگشت زده بود و همیچنین در روز جه از برخی وسایل هم بردند امضا شه تاثیزی در طلاق توافقی نداره که چمقدر طول میکشه طلاق رای صادر شه خصوصا اینکه رفته تو ر مغازه کار میکنه با اون وعضیتش اینا را بعد رای کنم یا تاثیری نداره که بااحتزام

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
سوال شما واضح نیست
ولی به طور کلی طلاق توافقی بر مبنای رضایت طرفین است و پیش از طلاق باید زوجین در خصوص کلیه حقوق مربوط به زندگی زناشویی تصمیم بگیرند .و در رای صادره در خصوص کلیه حقوق زناشویی تعیین تکلیف خواهد شد.

با سلام
متاسفانه سوال شما مبهم میباشد و نیاز به شفاف سازی دارد
اگر قصد شما طلاق توافقی است میبایست برای تمامی امور من جمله حق و حقوق زوجه و حضانت طفل و غیره بین زوجین توافق گردد اگر توافق گردید و در دفاتر اسناد رسمی تنظیم رسمی شد با گذراندن جلسات مشاوره نهایتا ظرف دو سه ماه حکم طلاق صادر خواهد شد

مسائلی که شما ذکر کردید ارتباطی به پرونده طلاق ندارد حال چه خواسته طلاق توافقی باشد یا نوع دیگر و دادگاه نیز در جلسه رسیدگی طلاق نه اجازه مطرح کردن موضوعی خارج از خواسته را میدهد و نه به آن ترتیب اثر خواهد داد و حتی اگر موضوع مرتبط هم باشد در زمان صدور رای تاثیری ندارد؛ اگر اعمالی که همسر شما انجام داده عنوان مجرمانه داشته باشد و یا به عنوان خواسته حقوقی قابل مطالبه باشد بسته به موضوع میتوانید جدا از پرونده طلاق نسبت به طرح شکایت کیفری یا تقدیم دادخواست حقوقی اقدام نمایید