فحاشی مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۳ #55271249

سلام خسته نباشین...خواهر شوهرم بصورت پیامک بهم فحش رکیک دادن میخوام ازش شکایت کنم آیا مجازات داره؟ دیه تعلق میگیره؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
مجازات توهین جزای نقدی می باشد

باسلام مجازات توهین جزای نقدی خواهد بود.

دیه ای تعلق نخواهد گرفت، بسته به نوع الفاظ شلاق یا جزای نقدی به نفع دولت مجازات ایشان است

با سلام خیر
توهین عادی باشه جزیمه نقدی
قذف باشه حجازاتش شلاق حدی خواهد بود

سلام خیر دیه در خصوص صدمات وارده ب شخص است .مجازات توهین جزای نقدی است مگر حد قذف که شلاق میباشد

باسلام توهین ایشان اگر حد قذف نداشته باشد با استنادماده۶۰۸قانون مجازات اسلامی به جزای نقدی در حق دولت یا شلاق محکوم خواهد شد

درود بر شما ،مستحضر باشید که دیه ارتباطی به این جرم ندارد، مجازات توهین و فحاشی، چنانچه موجب مجازات قذف نباشد، جزای نقدی خواهد بود.