چگونه این موضوع را اثبات کنم و مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #55245038

با سلام، بنده نوجوانی ۱۶ ساله هستم که از تلگرام به عنوان سرگرمی برای خود استفاده میکنم
چند ماه قبل داخل یکی از کانال ها چالشی به عنوان شارژ گذاشته شد و من هم از همه چیز بی خبر شرکت کردم و دو شارژ سر جمع ۴۰ هزار تومان برنده شدم
حال با من تماس گرفته شده و معلوم شده شارژ ها فیشینگ است و آن کانال هم حذف شده و باید برای اثبات به دادگاه بروم
خیلی نگران هستم لطفا کمک کنید ممنونم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
می بایست مستنداتی را بابت سوءاستفاده اشخاص دیگر به دادگاه ارائه دهید

با درود.باید شاکی ادعای خویش را اثبات نماید و شما هم باید عدم اطلاع از جرم بودن موضوع را اثبات نمایید

با سلام
اصل بر برائت است مگر اینکه خلاف آن نزد مقام قضایی اثبات شود دفاع شما همین مواردی است که مطرح نمودید و بار اثبات ادعا بر عهده مدعی است.

عدم اطلاع خودتون از هدف اصلی کانال رو اثبات کنید همچنین انگیزه سرگرمی و بازی و...را در جهت تقویت موضع مربوط به عدم اطلاع تون تقویت کنید

به همین شکل نزد مقام قضایی توضیح دهید و دلایل و مستندات خودتان را رائه بدهید و دفاع کنید

سلام شما به احتمال زیاد اطلاعات کارت بانکی یا هویتی خود را به هکر داده اید و از اطلاعات حساب شما سو استفاده کرده و مرتکب کلاهبرداری و فیشینگ شده اند شما باید اثبات کنید که اطلاعات شما هک شده و به جرم کلاهبرداری از اون درگاه و کانال شکایت کنید پیشنهاد می شود که حتما رمز کارت بانکی خودتون که دراختیار اون کانال بوده تغییر دهید و پرینت حسابتون بگیرید و حساب خودتون چک کنید

مطابق با مستندات از خودتان دفاع کنید