اخذ آخرین دفاع به چه معنی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۱۷ #55238672

با سلام... در خصوص پرونده ای که بنده متهم بودم و بازپرس پرونده را به کارشناس ارجاع داده بود.. و کارشناس نظریه خود را اعلام نموده است..در سامانه ابلاغ به بنده این متن ابلاغ گردیده :"جهت اخذ آخرین دفاع و ملاحظه نظریه کارشناسی حاضر شوید" این متن به چه معنی می باشد؟یعنی اگر نظر کارشناس به نفع بنده باشد مجددا آخرین دفاع لازم است؟ ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید اخرین دفاعیات و مستندات خود را ضمن اعلام نظر درمورپ نظریه کارشناس اعلام نمایید.

سلام در هر صورت باید اخرین دفاعیات و مستندات خود را ضمن اعلام نظر در باره نظریه کارشناس اعلام نمایید و بررسی امر با قاضی است

با سلام ووقت بخیر
بازپرس یا دادیار تحقیق، تحقیقات را خاتمه یافته دانسته و دلایل مکشوفه یا ارائه شده در پرونده را برای گناهکاری متهم کافی دانسته است ولذا قصد دارد با اخذ آخرین دفاع، مبادرت به صدور قرار جلب به دادرسی کند و کارشناس هم نظر خودرا بیان میکند و شما را درجریان قرار میدهند.