بازنشستگی معلولان چه ضوابطی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۸ #55238517

با سلام و عرض خسته نباشید
اینجانب بیش از بیست سال است که سابقه پرداخت بیمه اجباری ( تاکید میشود بیمه اجباری ) از طرف کارفرمایان مختلف جهت کار در کارخانه های مختلف با وجود داشتن معلولیت شنوایی و داشتن کارت تحت پوشش بهزیستی می باشم.
به دلیل مشکلات جسمی دیگر توانایی کار ندارم و به همین دلیل اقدام به درخواست بازنشستگی پیش از موعد از سازمان تامین اجتماعی به جهت معلولیت کرده ام.
لیکن تامین اجتماعی می فرماید درخواست بازنشستگی پیش از موعد فقط برای سازمانها و ارگانهای دولتی اعتبار دارد و برای کارخانجات خصوصی و سهامی خاص ، چنین قانونی وجود ندارد.
چه راهکاری پیشنهاد می فرمایید .
ممنون از لطف شما

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام از ان طریق نمیتوانید بهتر است از طریق درخواست از کار افتادگی که ارجاع میشه به کمیسیون اقدام نماید

سلام. احتمالا با توجه به شرایط سنی ،موضوع بازنشستگی پیش از موعد برای شما منتفی است ، ولی می توانید با توجه به شرایط خود درخواست از کار افتادگی نموده تا به تشخیص کمیسیون مربوطه اقدام شود.

از طریق کمیسیون پزشکی بایستی بررسی شود

موضوع از طریق کمیسیون مربوطه می بایست بررسی شود

با سلام،از طریق کمیسیون پزشکی از کارافتادگی شما بررسی گردد.

سلام و عرض ادب
اگر کمیسیون پزشکی نظر به از کار افتادگی شما داشته باشد امکان پیگیری وجود دارد .

سلام تقاضای خود را در دیوان عدالت اداری مطرح کنید