تکلیف این دیوار مشترک چه میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۵ #55226107

سلام. خسته نباشید.
یک خانه ویلایی کلنگی خریده ایم که مالک قبلی وقتی میخواسته بازسازی کنه این کار را کرده:
حیاط خلوت را درست کرده تا دستشویی و حمام برای طبقه اول و اشپزخانه برای طبقه دوم درست کنه.
اما خودش دیوار برای یک سمت اشپزخانه طبقه دوم درست نکرده. امده از روی دیوار همسایه که اپارتمان است، لوله کشیده اورده پایین و روی دیوار همسایه بغلی که اپارتمان است پریز برق درست کرده و کاشی زده و ان را مثل دیوار اشپزخانه در اورده. در واقع از دیوار همسایه بغلی که اپارتمان است استفاده کرده به جای یکی از دیوار های اشپزخانه طبقه دوم.
همسایه بغلی اپارتمان قدیمی و کلنگی هست و اکنون میخواهد خراب کند و بسازد. تکلیف دیوار اشپزخانه طبقه دوم خانه ما که در واقع دیوار اپارتمان بغلی میباشد، چه میشود؟ میتوانیم بگوییم این دیوار را خراب نکنند؟
ممنون.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد

با درود.باید موضوع به کارشناس مربوطه ارجاع شود و نظر دهد.
بیشتر موضوع بستگی به توافق طرفین دارد

با سلام
اگر دیوار مشترک باشد اجازه تخریب نخواهد داشت اما اگر دیوار اختصاصی باشد امکان تخریب وجود دارد

با سلام
اینکه دیوار فاصل مشترک بوده یا اختصاصی در نتیجه امر مؤثر است و نیاز به بررسی و جلب نظر کارشناس است