بعد از دادگاه بدوی، چند روز طول میکشد تا اجراییه صادر شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۹,۰۷۶ #55214827

سلام
بعد از صدور رای در دادگاه بدوی مبنی بر الزام تمکین زوجه چند روز طول میکشد که اجراییه گرفت و ابلاغ شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی حکم قطعی شود تا بتوانید درخواست اجرائیه نمایید

رای بدوی قابلدتجدیدنظر است. با گذشت مهلت بیست روزه و عدم تجدید نظرخواهی طرفین قطعیت می یابد . پس از قطعیت درخواست صدور اجراییه کنید.

در جریان باشید که در دعوای تمکین در صورتی که اجراییه صادر شود و طرف نسبت به تمکین اقدام نکند هیچ عملیات اجرایی متصور نیست و صرفا پرداخت نفقه از دوش زوج برداشته میشود.

با سلام بایستی پرونده مراحل قطعیت حکم اعم از تجدید نظر خواهی و یا عدم اعتراض طرف مقابل را طی کند. تا پرونده اجرایی تشکیل گردد

با سلام
برای صدور اجراییه باید حکم قطعی گردد پس چنانچه همسرتان ظرف مدت بیست روزه اعتراض نکند حکم قطعی شده و ظرف یک هفته ده روز اجراییه صادر میشه
اما اگر همسرتان اعتراض کند پرونده میره تجدیدنظر چندماه میکشه حکم قطعی بیاد

با سلام بعداز رای قطعی با تشکیل پرونده در اجراییه دستور احکم اجراییه عملیاتی می شود