با توجه به اینکه این پیام بیش از یکسال قبل ارسال شده است مشمول ماده ۱۰۶ قانون آئین مجازات اسلامی است؛ حال باید چه کار کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #55200361

سلام. فتا مشاهده پیامی در واتس اپ را تایید کرده است اما تاریخ پیام را مشخص نکرده و در پرینت هم تاریخ ارسال مشخص نیست!
دادیار با توجه به همین پیام قرار صادر کرده است و در دادنامه هم قید کرده که تاریخ قابل دسترس نیست!
درصورتی که وقتی پیامی توسط فتا قابل مشاهده باشد قطعا تاریخ آن هم قابل مشاهده بوده است!
با توجه به اینکه این پیام بیش از یکسال قبل ارسال شده است مشمول ماده ۱۰۶ قانون آئین مجازات اسلامی است. حال باید چه کار کرد؟
۱- از دادگاه درخواست استعلام مجدد از فتا جهت تعیین تاریخ شود.
۲- به ماده ۱۰۶ استناد شود و درخواست صدور رد دعوی کرد.

سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در مهلت مقرر به رای صادره اعتراض کنید.

در صورت عدم قطعیت رای،میتوانید به آن اعتراض کنید.

درود بر شما ،چنانچه رای صادر شده و مهلت اعتراض باقی‌ست می‌توانید به رای اعتراض نمایید.

در صورتی که رای قطعی نشده است بدان اعتراض کنید.

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل

درود
شما موضوع را اعلام کنید مقام قضایی تصمیم مقتضی می گیرد ضمنا اگر رای صادر شده می توانید اعتراض کنید.