ایا خیانت بنده در روند طلاق تاثیرگذار هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۵ #55197552

باعرض سلام و خسته نباشید
بنده اقایی ۳۲ساله هستم دختر ۹ساله ای دارم از اول خواستگاری مخالفتمو اعلام کردم ولی تصمیم گیرنده خودم نبودم بعد از ۱۰ سال خودمو به بیخیالی زدم و شروع به روابط نامشروع کردم تااینکه با دختری اشنا شدم که از همه لحاظ عالی بود بعداز گذشت یکسال واقعیت زندگیمو ایشون فهمیدن و ضربه بسار سختی و ناخواسته بهش وارد کردم اما ایشون کمکم کردن و متوجه شدم از اول خواستگاریم دهنمو دلمو با طلسم بستن حتی طلسم حک شده رو فلز یه روز از تو بالشم پیدا کردم بعد این خانم با دخترم صحبت کردن و دخترم خیلی زود باهاشون ارتباط گرفت و حرفایی از مادرش زد به این خانم که متوجه شدم حتی دخترمم اذیت میکنه حالا از وقتی زنم متوجه شده که میخوام طلاقش بدم منو بااین خانم تهدید میکنه که ابروشو میبرم و چون ایشون دخترهستن میگن میرم دادگاه شکایت میکنم بااینکه فقط یه عکس دونفره داره و یکسری پیام ایا میتونه کاری کنه

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف داشتن عکس اثبات کننده رابطه نامشروع نیست و تاثیری در روند جدایی شما ندارد و می توانید با پرداخت حقوق مالی ایشان را طلاق دهید .

حق طلاق با مرد است و درباره پیام و عکس های دونفره برای رابطه نامشروع اختلاف نظر است اما نظر اکثریت بر این است باید اعمالی از قبیل ملامسه و مضاجعه صورت گیرد و صرف پیام کفایت نمیکند جهت اثبات رابطه نامشروع.

با سلام
خیر در طلاق تاثیری نخواهد داشت

با سلام و احترام
موضوع روابط نامشروع و صحت این امر موثر در موضوع طلاق نخواهد بود

سلام وجود عکس و پیام و ارتباطات نامشروع زوج به شرح توضیحات تاثیری در روند طلاق از سوی شما یا زوجه ندارد

ضمن اهدای سلام و احترام
با توجه به پرسش شما اثبات ارتباط نامشروع به این صورت امکان پذیر نیست و این موضوع نمی‌تواند در روند طلاق موثر باشد شما میتوانید با پرداخت حقوق همسرتان از ایشان جدا شوید

با سلام
اگر با خانم دوم رابطه مشروع داشته باشید مثلا عقد موقت در صورت شکایت هم نتیجه ای نخواهد داشت فقط برای همسرت حق طلاق ایجاد می شود و صرف داشتن یک عکس چیزی ثایت نمی شود