ارثیه مادر به دیگران

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۳۵ #55159407

اگر زنی فوت کنه ایا همسر سابق و یا خواهر میتونه جعل وکالت کنه و ارثیه را بگیرد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر وکالت از جمله عقودی است که با فوت و حجر و جنون از بین میرود

سلام
هرگونه وکالت بعد از فوت باطل است و همسر سابق نیز با توجه به عدم داشتن رابطه زوجیت خیر و شما میتوانید شکایت جعل مطر نمایید و در صورت اثبات آن هرگونه معامله ای بر اساس صورت گرفته باطل خواهد شد !

هیچگونه اقدامی برای وکالتنامه مذکور متصور نخواهد بود

درود .
چون وکالت با فوت موکل یا وکیل باطل است و هیچ مرجعی نباید به وکالتنامه ای که موکل فوت کرده باشد نباید ترتیب اثر بدهد
و شرط دریافت ارث ، زنده بودن وارث در حین فوت مورث است هرچند که بلافاصله بعد از فوت مورث ، وارث وی فوت شود
نکته مهمتر آنکه با طلاق ، رابطه بین زن و شوهر قطع می شود و قطعا زن و شوهر سابق ، از همدیگر ارث نخواهند برد مگر در طلاق رجعی آنهم در زمان عده.
در هر صورت باید کلیه جوانب مسئله مطرح و بررسی تا پاسخ کامل داده شود .

با فوت طرف وکالتنامه باطل می شود و جعل ان هم مثمر ثمر نیست

با سلام وقت شما بخیر
هر امکانی مبنی سو استفاده ؛ جعل و استفاده از سند جعلی وجود دارد. ولیکن توضیحات شما کامل بیان نشده. لطفا با ثبت درخواست ارزیابی امکان بررسی موضوع و مشکل مطروحه جهت ارائه راهکار مناسب را فراهم نماید .موفق باشید .

سلام سوال مطرح شده کامل نبوده و دارای ابهام هیت ولی با توجه به ظاهر سوال اگر جعل ثورت بگیرد وکسی ادعایی نسبت به سند جعلی نداشته باشد در ظاهر امکان پذیر است ولی هر زمانی جعل بودن سند معلوم گردد ، هر ذینفعی میتواند تقاضای رسیدگی مجدد و پیگیری کیفری تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول نماید و تمام ارث گرفته شده قابل استرداد است