انتقال درست سفته به چه صورته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۶ #55141498

سلام، وقت بخیر... من میخام از کسی بابت طلبم سفته بگیرم بدهکارمم خودش از شخص دیگه سفته داره که پشت سفته ضامن یا ظهر نویسم داره و میخاد خودش به عنوان نفر سوم امضا کنه و به من انتقال بده فقط مشکلی که هست سر رسید سفته سال ۹۹ بوده و یجا خوندم که دیگه نمیشه علیه ظهرنویس اقدام کرد چون نیاز به واخواست داره میخام بدونم الان چجوری از طرفم پشت سفته امضا بگیرم که هم خودش و هم نفرات قبل خودش که امضا انگشت زدن همگی مسئول پرداخت باشن با توجه به اینکه سر رسید سفته ۹۹ بوده و ایشون هم هیچ شکایتی علیه اون ۲ نفر نکرده، میشه ایشون در پشت سفته به عنوان نفر سوم تاریخ جدید بزنه و انتقال بده که قابل واخواست باشه یا طوریکه اگه نداد من بتونم پولمو از هر ۳ نفر وصول کنم.. ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود نسبت به ظهرنویسی اقدام نمایید

نسبت به ظهرنویسی اقدام نمایید

با درود شخص امضاء کننده نمی‌تواند تعهدی را درظهر سفته به تعهد سابقین بیفزاید
صرفا خودش می‌تواند چنین کند

سلام بهتر است سفته را ظهر نویسی کند

باسلام
به عنوان ضامن امضا نموده قید نماید که ضامن است برای ضامن مدتی متصور نیست