اجرت المثل زمین تصرف شده، چقدر است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۸۱ #55135848

اجرت مثل زمینی که تصرف کرده بودن برادرام و من بچه اخری بودم شکایت کردم قاضی تا سال ۱۳۸۸ حساب کرد که به مبلغ ۲۰ میلیون شده که بنده از لون سال تا الان پولی نگرفته بودم الان کارشناسی بشه به مبلغ الان چقد پول اجرتی که برادرام تصرف کردند بهم میرسه

مشاوره حقوقی ملکی
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اینجور مواقع از دادگاه درخواست کارشناسی کنید و نظریه کارشناس حجت است برای طرفین در صورت عدم اعتراض

با سلام
تعیین میزان اجرت المثل ایام تصرف ، صرفا بر عهده کارشناس خواهد بود

طبق نظر کارشناس و با لحاظ تغییرات وضعیت اقتصادی و ملک تعیین میشه اما حدودا بیست میلیون سال ۸۸ به نرخ امروز میشه ۱۴۰ میلیون

این امرصرفابراساس نطرکارشناس منتخب ازدادگاه میسراست

با سلام
اجرت المثل براساس نظر کارشناس رسمی صورت می گیرد .

سلام و درود، اجرت المثل اخیر بر مبنای ارزش ملک و با نظر کارشناس‌ مشخص می گردد؛ موفق باشید.

درود
اجرت المثل بنا بر نظر کارشناس با در نظر گرفتن ارزش ملک تعیین می شود.