آیا می شود به استناد به اینکه دیوارکشی مربوط به سی سال پیش بوده در این رای تجدید نظر کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۸۳ #55135841

با سلام.
ما یک زمین کشاورزی داریم به وسعت پنج هزار متر مربع در اطراف شهر کرمان.حدود سی سال پیش زمین را دیوار کشی کردیم و دو اتاق هم در زمین ساختیم که یک نگهبان با خانواده اش در آنها زندگی میکنند و چند تا گوسفند هم در آنجا نگهداری می کنند. زمین های آن محدوده هیچ کدام سند ندارند و سالها پیش هم دیوارکشی شده اند. ما به تازگی برای گرفتن سند اقدام کردیم.الان جهاد کشاورزی از ما بابت دیوار کشی و دو اتاق شکایت کرده و چهل و هشت میلیون جریمه برای ما تعیین کرده.
اگر در این سالها به ما هشدار میدادند ما حتما تخریب میکردیم.پدر من دیوارکشی کرد تا حیوانات درنده و افراد کارتن خواب وارد زمین نشوند.استفاده از اتاقک ها فقط برای نگهداری چند تا گوسفند و نگهبانی بوده.نمیدانیم چه کنیم.آیا حتما باید جریمه را پرداخت کنیم یا راه دیگری هم وجود دارد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه دیوار کشی مربوط به ۳۰ سال پیش است لذا .عنوان مجرمانه که موضوع شکایت جهاد کشاورزی علیه شما است باید دقیقا بررسی گردد تا به درستی ارشاد قضایی گردید .

با سلام..

در خصوص موضوع مطروحه... علت صدور رای محکومیت حسب شکایت جهاد کشاورزی از شما تحت چه عنوانی " تغییر کاربری زمین کشاورزی و ساخت بدون مجوز " بوده یا عنوان دیگری.. که متاسفانه ذکر ننموده اید..

پیشنهاد می گردد با توجه به تخصصی بودن موضوع... با ارائه تصویر دادنامه و مستندات اداره خواهان..

موفق باشید..

با سلام و ارادت.
قانون‌گذار با هدف حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها و تداوم بهره وری آنها در سال ۱۳۷۴ قانونی با عنوان "قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها" به تصویب رساند تا از تغییر کاربری این اراضی جلوگیری کنداگر تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از وزارت جهاد کشاورزی انجام شود، وزارت جهاد کشاورزی می تواند علیه مالک یا تصرف زمین اقدام به شکایت کیفری کند و مالک یا متصرف باید علاوه بر پرداخت جزای نقدی، عوارض مقرر را نیز بپردازد.دیوارکشی ها یا بنا هایی که تا سال ۷۴ یعنی قبل از مصوب کردن قانون حفظ اراضی بنا شده است با رعایت حقوق مکتسبه با حالت قبلی خود باقی است و اجازه تخریب ندارد.

سلام
پاسخگویی دقیق به پرسش شما مستلزم ملاحظه رای صادره است. در این صورت قادر خواهم بود به شما بگویم اعتراض به رای صادره امکانپذیر و مفید است یا خیر.

با سلام و احترام
تجدید نظر خواهی میتوانید کنید منتهی باید با دلایل قوی حکم دادگاه بدوی را نقض کنید
پیشنهاد اکید می‌شود وکیل بگیرید.