شکایت ارث و میراث آنها به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۹ #55119072

با سلام حدودا چند سالی میشود ، آخرین عموی ما از دینا رفته است و با این شرایط ، عمه های ما برای دریافت ارث و میراث شکایت کرده اند، در صورتی که عده ای از پسر عموهایم زمین هایشان را فروخته اند و عده ای به عروس هایشان داده اند و ...
آیا در این صورت امکان دارد که عمه هایم در دادگاه شانسی داشته باشند؟
مدارکی هم وجود داشت که قبلا پدرانمان ، همه هایمان را راضی کرده اند ، یعنی سهمی به آنها داده اند، اما در آتش سوزی چندین سال پیش همه مدارک از بین رفته است.

مشاوره حقوقی ارث
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت عدم انحصار وراثت در زمان حیات قابل پیگیری از طرف عمه های شماست .

موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

سلام وقت بخیر چنانچه اسناد ومدارک زمین ها به نام پدربزرگ باشد بله ممکن میباشد

با سلام
اگر املاک برای پدر بزرگ باشد بله امکانش هست در صورتی که صلح یا هبه نکرده باشد

با درود. اگر اموال و املاک باقیمانده از مورث تان قبلا توسط کلیه وراث تقسیم نشده باشد؛ پس از اخذ گواهی حصر وراثت ؛هر ورثه ای حق دارد سهم الارث خودش را مطالبه نماید.

باسلام مدارک باید ملاحظه گردد

باسلام سال شما بسیار کلی است و به صورت کلی نمی توان پاسخ آن را داد نیاز به گفتگو و جزئیات بیشتر می باشد