آیا این یک کلاهبرداری به حساب می آید و میتوان از طریق مراجع قانونی پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #55114341

سلام
من ۴ ماه پیش از یک وب سایت، یک دوره آموزشی ( "ساخت فروشگاه اینترنتی) کردم. در معرفی دوره اظهار شده بود ۶۰ قسمت با سورس کامل که در حال حاضر هم همینطور است. ولی بعد از اینکه دوره را خریداری کردم و فایلها را تحویل گرفتم متاسفانه هم دوره ناقص بود ( ۵۹ قسمت ) و هم سورس کامل فروشگاه بر خلاف ادعای فروشنده در فایلها نبود.
با شماره تلفنهای تماسی که در سایت گذاشته بودند تماس گرفتم ولی هیچکدام را جواب نمی دهند.
فقط از طریق تیکت و کانال تلگرامی با فروشنده در ارتباطم و ایشان بعد از گذشت ۴ ماه هنوز ادعا میکنند که دوره کامل نشده و بعد از کامل شدن فایلها را ارسال میکنند در صورتیکه همانطور که گفتم در معرفی دوره در سایت آمده که دوره کامل و به همراه سورس است.
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید بدلیل تبلیغاتی که انجام داده اند شکایت کلاهبرداری نمایید و عنوان کنید با اعمال متقلبانه فروشنده مجاب شده اید و خرید انجام داده اید .

با سلام
این شکایت جنبه حقوقی داشته میتوان ابتدا با مراجعه به پلیس فتا و ارائه مستندات و سپس شکایت مبنی بر تحویل مبیع اقدام فرمایید

شما می بایست از طریق حقوقی الزام ایشان به تحویل کالا و در صورت عدم انجام تعهد اقدام به فسخ و مطالبه وجه نمایید.