تفسیر حکم داده شده برای اینجانب

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #55071321

رین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ ۰۵/۰۱/۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۱۰ می باشد
رمز وارد شده مربوط به ____ می باشد
۱-پرونده دارای زندانی است
۲-پرونده کلاسه _____ردیف فرعی ۸ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام حمل و نگهداری
تجهیزات دریافت از ماهواره و محکومیت تعزیرات- حبس تعزیری(سال) در حوزه قضایی شهرستان بوکان به تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۸ ثبت گردید و با شماره بایگانی ____به شعبه دوم اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بوکان ارجاع شد
۳-در تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۸ وقت نظارت برای تاریخ ۰۲/۰۴/۱۳۹۹ تعیین گردید
۴-دستور قضایی مبنی بر کسر از آمار در تاریخ ۲۵/۱۲/۱۳۹۸ صادر گردید
۵-نامه وارده به شماره ___مورخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۸ از طرف «زندان بوکان» با موضوع «پاسخ زندان به نامه
دادگستری» در تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۹۸ واصل و به شماره _____ثبت گردید
۶-نسبت به شکایت دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان بیجار - دادستان علیه ___ و ____
مبنی بر حمل و نگهداری تجهیزات دریافت از ماهواره طی شماره ____مورخ ۰۵/۰۱/۱۳۹۹
مختومه شدن پرونده به دلیل اجرای حکم

مشاوره حقوقی تعزیرات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. لازمه ابراز نظریه دقیق، ملاحظه متن دادنامه صادره ضروری می باشد..
و اما آنچه از روند کار پرونده اعلامی بر می آید، دادنامه صادره پس از قطعیت حکم، اجرا گردیده و پس از اجرای مجازات مورد حکم و منتفی گردیدن حبس، پرونده نهایتا مختومه گردیده است..
موفق باشید..

حکم به اجرا در آمده و متهم خود را جهت اجرا معرفی نموده است. البته نیاز ب بررسی بیشتر بوده

با سلام
پرونده به اجرای احکام ارسال و مختومه اعلام شده است
حکم را دریافت نمایید تا تفسیر گردد

از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک سایت عدلیران باید حکم را دانلود کنید. طبق این روند کار پرونده حکم به اجرا در آمده و متهم خود را جهت اجرا معرفی نموده است. شاید تاریخ اجرا همان تاریخ شروع تعلیق مجازات حبس باشد در صورتی که متهم حبس داشته.
اطلاعات بیشتری لازم است.