آیا زوج میتواند درخواست اعسار کند و مهریه را در اقساط معینی بگیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۴ #55063611

با سلام
اگر مهریه عندالاستطاعه باشد و زوج توانایی پرداخت نداشته باشد آیا زوجه میتواند درخواست اعسار کند و مهریه را در اقساط معینی بگیرد؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوجه در رابطه با محکوم به نمیتواند تقاضای اعسار کند

سلام عندالاستطاعه به معنی توانایی مالی داشتن زوج است پس اگر عدم توانایی مالی خود را ثابت نماید پس نیازی به درخواست اعسار نیست

با سلام بله با دوتا شاهد پیش قاضی برود ودادخواست اعسار بدهد

درخواست اعسار در این موارد معمولا ب زوج اختصاص دارد و ن زوجه...در ضمن مهریه عندالاستطاعه هست و پرداخت مهریه در زمانی امکان دارد ک زوج تمکن مالی لازم برای پرداخت آن داشته باشد لذا نیازی ب تقاضای اعسار از سوی زوجه هم نیست

سلام
دادخواست اعسار از پرداخت مهریه در مهریه عند ا لا ستطا عه معنایی ندارد .در صورتی که استطاعت مالی و توانایی پرداخت مهریه را داشته باشد، ملزم به پرداخت آن است.

مهریه عندالاستطاعه می باشد لذا می توانید در جلسه ی رسیدگی به عدم توانایی مالی خود استناد کنید واعسار ضروری نیست

دادخواست اعسار مختص زوج است لاکن عند الاستطاعه بودن مهریه موجب می شود که شوهر هر زمان توانایی پرداخت مهریه را داشت نسبت به پرداخت آن اقدام نماید لذا نیازی به تقدیم دادخواست اعسار از سوی زوج نخواهد بود