آیا میتونه شرکت بعد از تسویه و نقد شدن چک از پرداخت این دو قسط سود مشارکت ماهانه ی معوقه چشم پوشی کنه و پرداخت نکنه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۳ #55025428

باسلام،من با شرکت تولیدی پوشاک،قراداد مشارکت دارم،سرمایه گذاشتم که ماهانه سود مشارکت به بنده تعلق میگیره،دو قسط معوقه داره شرکت، مهرماه هم پایان قرار داده، من تماس گرفتم بابت معوقه ها، گفتن که بعد از اتمام قرارداد و تسویه کامل ابن دو ماه معوقه هم تسویه میشه، من بایت ضمانت چک و سفته گرفتم از شرکت که توسط رییس هییت مدیره پشتشون امضا شده، چک هم چک شخصه مدیرعامله، ولی به مبلغ سرمایه گذاری، سوال بنده این هست که زمان تسویه من باید برم بانک و چک رو نقد کنم که معادل مبلغ سرمایه ی داده شده هست ولی این ‌مبلع دو ماه معوقه رو هیچ مدرکی ندارم، مثه چک آیا میتونه شرکت بعد از تسویه و نقد شدن چک از پرداخت این دو قسط سود مشارکت ماهانه ی معوقه چشم پوشی کنه و پرداخت نکنه؟؟ و اینکه از ماه اول کلا با تاخیر مرداخت میکردن، الانم که مسیج هایی که به دهم دادیم نشون میده که دو ماه تاخیر دارن، میشه بابت دیرکرد و تاخیر در پرداخت شکایت کرد? در قرارداد قید نشده بابت تاخیر چیزی اصافه کنن.
ممنون از شما

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تمامی این موارد بستگی به قرارداد تنظیم شده بین شما دارد
لذا برای پاسخگویی مناسب بایستی قرارداد رویت و مطالعه گردد یا در صورت تمایل از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید .

دیر کرد به مدت ۲ ماه را میتوانید خسارت تاخیر تادیه بگیرید

سلام. ۱/ بایست قرارداد شما ملاحظه بشه‌.
۲/ چک اگر ذکر شده در قرارداد که بابت ضمانت بوده و یا در متن چک قید شده و شما اونو به اجرا بگذارید، اینو در نظر بگیرید که احتمال شکایت خیانت در امانت وجود داره.
۳/بابت دو ماه دیرکرد شما می تونین دادخواست بدین که خسارت تاخیر تادیه هم بهش تعلق میگیره و اونا باید ثابت کنن که پرداخت کرده اند.