آیا حق بیمه از زمان اخراج تا زمان صدور حکم بر عهده شرکت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۰۹ #55018195

با سلام و احترام
بنده راننده شرکت حمل و نقل بودم که در ذی ماه سال۹۳ بدون هیچگونه دلیل خاصی شرکت نسبت به اخراج اینجانب اقدام نمود.بنده از شرکت شکایت کردم و پس از طی مراحل قانونی و اثبات برقراری رابطه کارگری و کارفرمایی از هیات تشخیص اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شمال غرب تهران،شرکت محکوم به پرداخت سنوات اینجانب گردید و در تیرماه سال ۹۶ با حکم اجرایه از مجتمع قضایی شهید مطهری شرکت نسبت به واریز مبلغ حکم اقدام نمود، اما در حکم هیات تشخیص نسبت به پرداخت حق بیمه از زمان اخراج تا زمان صدور حکم مطلبی عنوان نشد. آیا میتوان نسبت به حکم اعتراض کرد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مجدد شکایت خودرا تقدیم و تنظیم نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید مجددا باید شکایت خود را تنطیم نمایید .

باسلام
باید در فرجه قانونی نسبت به حکم صادره یا اعتراض میزدید یا تقاضای فرجام خواهی از دیوان عدالت را می نمودید
مجددا نمیتوانید شکایت مطرح کنید چون منجر به حکم قطعی شده

خیر امکانش نیست و باید دوباره اقدام کنید با مدارکتون

باید مجددا شکایت نمایید و اعتراض شما در این خصوص مسموع نمی باشد .

سلام و ارادت
نست به پرداخت حق بیمه مجدد اقدام جدید نمایید و به حکم صادره قبلی هم استناد نمایید .