بابت ورود به عنف و آدم ربایی، چگونه میتوانم تقاضای بازداشت آنها را بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۲ #55012917

حدود هشت ما پیش مادر و برادرم با کمپ ترک اعتیاد که در استان دیگری بود تماس گرفتیم و جهت اعزام بنده با انها به توافق میرسند در صورتیکه من پنجاه سال دارم و دارای همسر و دو فرزند میباشم و در تاریخ مذکور حدود یکسال بود که به دلیل اختلاف ملکی که با برادرم دارم انها را ندیده بودم به هر حال عوامل کمپ به همراه برادرم و دوستش که مسلح به کلت کمری و برگه ای دستش بود که میگفت حکم قضایی میباشد به زور وارد منزلم شدند و تهدید میکردند و در حضور فرزندانم و مهمانانی که در منزلم بودند دستو پایم را را بستند و به روی زمین کشیدند و جلوی همسایگان سوار ماشین کرده و بعد از طی سیصد کیلومتر بع از گرفتن چهار برگه سفید امضا و اثر انگشت مرا نیمه شب در بیابان رها کردند من شکایت کردم باز پرس منع تعقیب داد اعتراض کردم قاضی بعد از دیدن فیلم قانع شد و دستور تحقیق داد حالا بعد از گذشت سه ماه هنوز پیشرفتی نکرده و تنها برادرم در بازپرسی با فیش حقوقی ازاد میباشد و بقیه هیچ حالا میترسم که برایم مشکل درست کنند چگونه میتوانم تقاضای بازداشت انها را بکنم و چه مجازاتی در انتظار انها میباشد با تشکر

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب گرامی رسیدگی در چنین پرونده هایی زمانبر است و اطاله ۳ ماهه مورد سوال غیر طبیعی نیست. در مورد اخذ نوشته و یا سند به عنف قانون صریح است... هر کس با جبر و قهر یا با اکراه و تهدید دیگری را ملزم به دادن نوشته یا سند یا امضاء و یا مهر نماید و یا سند و نوشته‌ای که متعلق به او‌یا سپرده به او می‌باشد را از وی بگیرد به حبس از سه ماه تا دو سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

با سلام
با عنایت به فرمایشات شما،اثبات جرم آدم ربایی اگر با دلیل و مدرک و مستندات محکمه پسند باشد دارای مجازات حبس میباشد که میتوانید از قاضی جهت تحقیق محلی توسط کلانتری درخواست نمایید که به فرمایش خودتان همسایگان آن لحظه حضور داشتند ولی دقت داشته باشید در صورت عدم اثبات،ایشان نیز میتوانند علیه شما به عنوان اعاده حیثیت شکایت نمایند