میتونم ماشینمو آزاد کنم یا اول باید رضایت شاکیشو بگیریم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۰۲ #55007269

سلام میکنم به کارشناسان و وکلای عزیزمون، حدود یک ماه پیش برادرم ماشین منو برای چند ساعت قرض گرفت که به چنتا از کاراش برسه، منم خب برادرم بود ماشینو دادم، رفت و بعد از چند ساعت ماشینو بهم تحویل داد، گذشت تا یک هفته پیش که تو خیابون جلوی منو گرفتن، گفتن با این پلاک خفت گیری شده و ماشین توقیف راننده باید دستگیر بشه، بعد از پیگیری و داستانای بعدش، برادرم اعتراف کرد که کار خودش بوده، الان شاکی داره دادگاه هم بخاطر نداشتن سو پیشینه برادرم حکم کفالت براش صادر کرد، که با فیش حقوقی الان آزاد شده، سوال من اینه که من الان میتونم ماشینمو آزاد کنم یا اول باید رضایت شاکیشو بگیریم؟ لطفا راهنماییم کنید، ممنون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون کننده کار شما نبودید بادادن تقاضایی به شعبه خودرو پس ازپرداخت جریمه های قانونی رهاسازی میشود

با سلام
شما میتوانید با استند به مدارک و اسناد خودرو که بنام خود شماست با تنظیم لایحه ای از شعبه محترم رسیدگی کننده ، درخواست رفع توقیفی خودرو را تقاضا نمایید . نظر نهایی با خود دادگاه خواهد بود

شما بایستی درخواست رفع توقیف خودرو خودرا به دادیار یا بازپرس پرونده ارایه نمایید منع قانونی نباشد رفع توقیف خواهد شد.

سلام به دلیل عدم انتصاب جرم به شما ،دادخواست بدهید پس از پرداخت بدهی ها ماشین رفع توقیف میشود

سلام درخواست بیرون آمدن از توقیف به سبب عدم انتساب جرم به شما یعنی مالک خودرو به دفتر دادگاه یا بازپرس پرونده بدهید و هزینه پارکینگ و خلافی خودرو را میگیرند وآزاد می کنند