کارشناسان را برای ادای توضیح خواسته اند، مفهوم جمله ی زیر چه می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۴۴ #55003613

سلام معنی این حرف چیه؟
پرونده ای داشتم بعد نظریه کارشناسی که خلاف بود بنده اعتراض خود را نوشتم. قاضی کارشناسان را برای ادای توضیح خواسته دیروز اینو تو روند زدن.
در تاریخ ____ وقت نظارت به لحاظ صدور قرار کارشناسی تجدید و برای تاریخ ____ تعیین گردید.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظرکارشتاس کامل نبوده وقاضی ازکارشناس توضیح خواسته

وقت نظارت یعنی تعیین وقتی است که پس از وصول کارشناسان تا آن تاریخ پرونده به نظر قاضی برسد.

سلام دوست گرامی
برای توضیح در خصوص نظر خواسته و به معنی رد و پذیرش نیست

برای اصلاحیه قرار کارشناسی وقت مجدد تعیین شده است و ممکن است اگر نظریه داده نشود به احتمال زیاد موضوع به هیئت کارشناسی ارجاع میشود و در وقت مقرری کارشناسی مجدد انجام میگیرد

سلام
اینها مربوط به امور اداری رسیدگی به پرونده است تا وقت مقرر دادگاه نظر کارشناس را اخذ می کند یا اقداماتی را انجام می دهند

درصورت لزوم تکمیل تحقیقات یا اخذ توضیح از کارشناس، دادگاه موارد تکمیل و توضیح را در صورت مجلس منعکس و به‌کارشناس اعلام و کارشناس را برای ادای توضیح دعوت می‌نماید. درصورت عدم حضور، کارشناس جلب خواهد شد.
‌هرگاه پس از اخذ توضیحات، دادگاه کارشناسی را ناقص تشخیص دهد، قرار تکمیل آن را صادر و به‌همان کارشناس یا کارشناس دیگر محول می‌نماید

با سلام
روند کاری و شکلی کلیه پرونده هاست چیز خاصی نیست یعنی اینکه هنوز نظر کارشناسی دریافت نشده و تصمیم گیری به تاخیر افتاده