چگونه می توانم طلب خود را با توجه به اینکه ایشان در زندان است بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۹ #54978828

باسلام
من از یک نفر مبلغی را طلب دارم که به دلیل عدم پرداخت به حل اختلاف شکایت کردم که با احضار بدهکار به شورا ایشان تعهد دارد، طلب خود را ظرف ۲ماه پرداخت کند که اینکار را نکرد قبل از پایان دوماه طرف حساب بنده به دلیل شکایت دیگری به زندان افتاد. با ادامه شکایت دادگاه رای به محکومیت طرف بنده داد و حکم به زندانی که ایشان در آن هست فرستاده شد، که او نیز درخواست اعسار کرد که شورای حل اختلاف درخواست او را قبول نکرد و حکم قطعی مبنی بر محکومیت او را داد، در پایان قاضی گفت می توانید با درخواست اعمال ماده ۲ به طلب خود برسید.
سوال بنده این است چگونه می توانم طلب خود را با توجه به اینکه ایشان در زندان است بگیرم؟
منطور از اعمال ماده ۲ چیست؟
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید اموال ایشان را توقیف نمایید

به معنی بازداشت مدیون تا زمان تسویه کامل بدهی

سلام

یعنی تقاضای بازداشت بدهکار را تا زمان تصفیه بدهی بدهید با توجه به اینکه بدهکار الان در زندان است کار شما خیلی راحت است چرا که با گرفتن نامه از دادگاه و تقدیم به بازداشتگاه بدهکار ایشان تا زمان پرداخت بدهی در زندان خواهند ماند

اعمال ماده ۳ یعنی جلب

سلام
شما باید ابتدا از اموال ایشان نقد و غیر نقد استعلام بگیرید و چنانچه به نتیجه نرسیدید و مالی از ایشان پیدا نکردید و ایشان حقوق ثابت ماهیانه هم نداشت اعمال ماده ۲ به معنی اخذ حکم جلب ایشان است که با توجه به اینکه در زندان است کار شما راحت تر میشود و میتوانید تا زمان اخذ کامل طلب در همان زندان نگه دارید