آیا با این دلایل میتواند حضانت پسرم را بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۲ #54958481

سلام یک پسر ۸ ساله دارم همسرم از من پنهان کرده و مدرسه می رود گفته معتاد و دست بزن تهدید کرد و من عدم اعتیاد دارم تمکین دادم به این بهانه نمی آید آیا با این دلایل میتواند حضانت پسرم رای بگیرد

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نگهداری و حضانت است پس از هفت سالگی با پدر میباشد.
در صورتی که ایشان ادعایی در خصوص عدم صلاحیت شما را دارند باید بتوانند آن را اثبات کنند.

سلام
سوال مبهم است
اگر از شما سلب حضانت شده میتوانید اقدام به طرح دعوا نمایید
اگر هم قصد ملاقات با فرزند را دارید میتوانید دعوای ملاقات طفل ثبت کنید
اگر هم حضانت با شماست اما فرزند را به شما نمیدهند تقاصای استرداد طفل ثبت کنید

با سلام
حضانت فرزند پسر از پایان ۷ سالگی تا پایان ۱۵ سالگی با پدر بوده و شما می توانید حضانت فرزند را بگیرید و چنانچه همسرتان مدعی عدم صلاحیت شما باشد باید این امر را اثبات نماید. در حال حاضر نیز می توانید برای اینکه سریع تر فرزندتان را مالقات نمایید دستور موقت برای ملاقات فرزند بگیرید.

سلام حق حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و پس از آن برای دختر تا ۹سالگی و پسر تا ۱۵سالگی است رسیدن به سن بلوغ با پدر است در حال حاضر طبق قانون حضانت با پدر است مگر اینکه مادر بتواند با دادن دادخواست عدم صلاحیت به دادگاه از شما سلب حضانت کند و تا زمانی که حکم عدم سلب حضانت توسط دادگاه صادر نشده حضانت با شماست.

با سلام اولویت حضانت فرزند بعد از هفت سال با پدر است و اگر کسی مدعی می باشد باید عدم صلاحیت را اثبات نماید و از دادگاه رای بگیرد .قبل از رای دادگاه حضانت با پدر است