طلاق توافقی به چه شکل هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۴ #54945925

سلام شوهر من اعتیاد داره و چون خونه به نام من هست میتونم مبلغی توافقی به وی بدم تا به طلاق توافقی راضی بشه تا سریعتر طلاق بگیریم و در مقابل مهریه حضانت کامل دخر ۵ سالم را بگیرم و نفقه هم نخوام و ایا پزشک قانونی برای این نوع طلاق میفرستن یا نه و یا فقط گفتن خودمون کفایت میکنه
یه سوال دیگه هم داشتم که من چون رابطه ی کامل با شوهرم نداشتم ایا منو پزشک قانونی میفرستن یا نه بگم بهشون یا نه نیازی نیست

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانید در هر مورد و به هر صورت با یکدیگر توافق کنید لیکن برای احراز و اثبات عدم بارداری دادگاه شما را به پزشکی قانونی ارجاع خواهد داد ولی در مورد اعتیاد شوهر شما چون طلاق توافقی است نیازی به اثبات اعتیاد وجود ندارد و اصلا مورد توجه دادگاه نیست.

سلام طلاق توافقی به این صورت است که طرفین نسبت به کلیه امور مالی و غیر مالی خود طی اقرار نامه در دفاتر ثبت و یا در دادگاه نسبت به آن اعلام نمایند ولی در خصوص طلاق در هر صورت شما رو به پزشکی قانونی معرفی می نماین چون در زمان طلاق زوجه نبایست باردار باشد!