جز این صورتجلسه دیگه ای هم برای دادگاه میفرستن؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۹ #54945281

خواسته الزام به تمکین تحت نظر است نظر به
اینکه طرفین حاضر به طالق توافقی می باشند و با عنایت به اینکه موضوع پرونده از صالحیت ذاتی شورا خارج است
و پرونده صرفا جهت برقراری صلح و سازش به استناد ماده ۱۱ قانون شورای حل اختالف مصوب ۱۳۹۴ و پیرو ماده
یک بخش نامه شماره ۱۰۰/۶۳۹۰/۹۰۰۰ مورخه ۲۸/۰۵/۱۳۹۸ ریس محترم قوه قضاییه در این مرجع مطرح بوده است
لذا دفتر مقرر است پرونده پس از برگ شماری و کسر از آمار با کلیه محتویات و صورت جلسه ی سازش جهت ادامه
رسیدگی به مرجع قضایی محترم صالح ارسال میگردد.
جلسه تمکین داشتیم توی شورا من اصلن صورتجلسه رو نخوندم و اصلن راجبه طلاق توافقی توافق نکردیم نمیدونم چی نوشتن فقط ب من گفتن ما نوشتیم اقا خونه فراهم میکنه خانم تمکین میکنه پرونده رو میفرستیم دادگاه البته این دومین دادخواست تمکین شوهرم بود چون اولیش رد شد من الان همش استرس دارم چون ازم امضای با کد گرفتن من نمیدونستم الان میترسم چیزی راجبه مهریه نوشته باشن اون قسمت که گفته و صورت جلسه ی سازش جهت رسیدگی منظورش چیه یعنی جز این متن چیز دیگه ای هست که بفرستن دادگاه یا فقط همینو میفرستن دادگاه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چنانچه سازشی صورت نگرفته پرونده به دادگاه ارجاع گردیده است

پرونده بدوا جهت ایجاد صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال گردیده و در صورتی که حاصل نشود، به دادگاه ارجاع می شود

شورا صرفا جهت صلح و‌سازش است

با درود شورا جهت صلح و سازش است

باسلام سوال تکراری است شورا فقط صلح وسازش است

سلام.نگران نباشید ،شورا فقط موظف به ایجاد صلح و سازش بوده که آن هم محقق نشده .هرچند شما می بایست متن صورتجلسه را خوانده وسپس امضاء می نمودید و یا اینکه از طریق همان عضو شورا از مفاد آن مطلع می شدید .ولی، فقط همان صورتجلسه به دادگاه ارسال می شود و شما هم می توانید به توافق برای طلاق رضایت ندهید.

به جز اظهارات طرفین چیز دیگری اضافه نخواهد شد نگران نباشید