نحوه اعتراض به حکم شلاق به چه ترتیبی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۲۷ #54928612

همسر سابق من پیامک تهدید آمیز من را به دادگاه ارایه کرد و رای دادگاه ۲۰ ضربه شلاق تعزیری بود و من مشکل قلبی دارم و چگونه میتوانم اعتراض کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحصیل رضایت همسرتان پیشنهاد می شود. تجدیدنظر خواهی کنید

اعتراض فقط در قالب تجدیدنظر خواهی ممکن است. بهترین راه عذرخواهی و کسب رضایت ایشان است تا شلاق اجرا نگردد‌

مدت اعتراض ۱۹روز ازتاریخ ابلاغ هست

بله درصورتیکه رای دادگاه قابل اعتراض باشد ظرف مدت ۱۹روز ازتاریخ ابلاغ اعتراض وتجدیدنظرخواهی خود راثبت نماید ومی توانید درخواست عفو وتخفیف مجازات مطابق ماده ۱۱ویا تعلیق اجرای مجازات رانمایندو کمک بسیار ی میشود