آیا امکان برگشتن رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۲۵ #54927271

سلام. ۲ سال قبل یک شخصی از من شکایت کرد. در دادگاه بدوی قاضی پرونده رای به بیگناهی من صادر کرد و رای به برائت من داد. بعد از دادگاه بدوی ابلاغیه از طرف دادگاه تجدید نظر برایم ارسال شد که در آن احظاریه شاکی و متهم و دادستان را برای حضور در دادگاه تجدید نظر جهت رسیدگی به پرونده احظار کرده بودند من از شما چند سوال کوتاه دارم ۱-لطف کنید بگید آیا امکان برگشتن رای در دادگاه تجدید نظر وجود دارد؟ ۲-حضور دادستان در جلسه دادگاه به چه منظور است؟ آیا لازم است من برای دفاع از خودم در دادگاه یک وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به موضوع پرونده دارد،معمولا دادستان یا نماینده ایشان در موضوعات با درجه پایین در جلسه حضور نمیابند
اگر مدارک جدید دال بر محکومیت شما وجود نداشته باشد رای دادگاه بدوی تایید میگردد

سلام
رایی که دادگاه بدوی صادر کرده است ممکن است اشتباه باشد و بر همین اساس دادگاه تجدیدنظر چنانچه آن را اشتباه بدانند می‌توانند آن را نقض و رای دیگری مثلا بر محکومیت شما صادر نمایند و حضور نماینده دادستان برای دفاع از کیفرخواستی است که علیه شما صادر کرده‌اند و شما مختار هستید که برای دفاع از خود وکیل بگیرید یاخیر تشخیص این امر به عهده شماست

باسلام
امکان نقض رای در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد و باتوجه به اینکه قانون درخصوص دعوت از دادستان چنین مقرره ای وضع نموده است از دادستان دعوت شده است که معمولا در جرایم درجه پایین دادستان یا نماینده آن حضور پیدا نمی کنند.
موفق باشید