یک نفر از برادرها و یک نفر خواهر از دو نفر دیگر شکایت و تقاضای فروش دادند، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۶ #54925457

سلام و احترام .
یک قطعه زمین کشاورزی به مساحت ۱۰۰۰۰ متر ارث ۲ خواهر و ۲ برادر پس از فوت پدر با مشارکت یکی از بستگان به نسبت سهم الارث تقسیم شد اما تنظیم صورت مجلس نشد و پس ار مدتی یک نفر از برادرها و یکنفر خواهر از دو نفر دیگر شکایت و تقاضای فروش دادند و اردیبهشت قیمت کارشناسی و در اواخر اسفند علی رغم چند بار مزایده با حضور یک نفر با قیمت کارشناسی پایه ۱۰ ماه پیش فروش رفت ۲ نفر وارث اعتراض به قیمت فروش ۱۰ ماه قبل ) و تقاضای راهنمایی جهت پیگیری دارم.
باتشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظریه کارشناسی شش ماه اعتبار دارد و بعد از شش ماه باید مجددا کارشناسی انجام گیرد.

شکایت راجع به مزایده ومقررات وسایر اقدامات ظر ف مدت یک هفته نسبت به دادورز ودو ماه نسبت به اصحاب دعوی قابل پذیرش می باشد.

با سلام قبل از فروش ... میتوانید تقاضای افراز نمایید و در صورت افراز هریک از وراث میتواند سهم الارث خود را بفروشد