عدم همکاری یکی از وراث برای گرفتن گواهی حصر وراثت چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۰,۱۲۴ #54910

با سلام
درصورتی که یکی از وراث از دراختیار گذاشتن کپی کارت ملی و شناسنامه خود جهت کارشکنی در گرفتن گواهی حصر وراثت اجتناب کند چه میتوان کرد؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هیچ جای نگرانی نیست زیرا شورای حل اختلاف می توانداز ثبت احوال در خصوص وراث متوفی استعلام نماید

نیازی به مدارک ان شخص نیست اسامی وراث را اعلام کنید شورای حل اختلاف از ثبت احوال محل استعلام خواهد کرد.

با درود هریک از وراث به تنهایی می‌توانند اقدام نمایند، استعلام ها انجام می‌شود

با سلام و درود . تمامی شوراهای حل اختلاف به همه اطلاعات سجلی افراد دسترسی دارند

درود
قاعدتا دیگر وراث میتوانند به برای گرفتن انحصار وراثت به شورای حل اختلاف مراجعه کنند وبعد ازآن با دستور قاضی از طریق اداره ثبت احوال استعلام گرفته خواهد شد.وتشریفات قانونی انجام میشود

درخواست انحصار وراثت داده و مشخصات وراث را اعلام نمایید و مراتب را به آنها اطلاع دهید. شورای حل اختلاف با استعلام از اداره ثبت و احوال اطلاعات سجلی وارث مستکف را دریافت می کند.

با سلام
هیچ مشکل قانونی دراین خصوص وجود ندارد.شورای حل اختلاف از ثبت احوال محل استعلام خواهد کرد.