آیا در اعسار حکم جلب میدن؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۰۸ #54880536

چک ۱۹۰ میلیونی یه شخص رو برگشت زدم این شخص در همون مهلت ۱۰ روزه و ۳۰ روزه اعسار فرستاده و یه ماه بعد جلسه دادگاه اعسار هست ، آیا در این فرصت حکم جلب شخص رو میشه گرفت یا نه ؟

مشاوره حقوقی چک
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . در صورتی می توانید برای جلب ایشان اقدام کنید که دادگاه به تقاضای اعسار موافقت نکند . در حال حاضر امکان جلب وجود ندارد

خیر میبایست اعسار بدوا تعیین تکلیف شود با عدم پذیرش و عدم پرداخت و یا عدم تادیه اقساط در سررسید امکان جلب وجود دارد

سلام باید تکلیف اعسار مشخص شود.

درود
خیر امکان پذیر نیست

با سلام خیر در این مدت حکم جلب نمیدن

سلام
خیر نمی توانید تقاضای جلب کنید

خیر این امکان وجود ندارد