آیا قاضی فقط به کروکی استناد میکنه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۹۷ #54855225

من توسط سگهای یه زنبوردار که دقیقا لبه ی جاده اصلی خاکی در یک کیلومتری روستامون مستقر کرده بود با موتورسیکلتم که هیچ مدارکی هم ندارم نه گواهینامه نه بیمه و سندم قولنامه ای هست مورد حمله سگها قرار گرفتم و یکی از سگها زیر موتور رفت و واژگونم کرد و با سر خوردم رو جاده خاکی و بینیم شکست و صورتم وست و پام داغون شد.شکایت کیفری کردم کروکی صد در صد ایشون و مقصر کرد تحت عنوان اهمال و تقصیر در نگهداری حیوان. پزشکی قانونی گرفتم. در گزارش پاسگاه کارگر خود زنبوردار تایید کرده. ولی الان زنبوردار میگه سگ مال من نیست درصورتی که من شاهد دارم و از این طرف درخاست کارشناسی کروکی مجدد دادن. خیلیم پول دارو گردن کلفت هست و پارتی دار ده روز برای کارشناسی کروکی وقت گذاشتن اما پاسگاه رفتم میگه نیازی به شما نیست باشید فقط طرف خودش میره برای کروکی مجدد باهاشون. آیا امکان تغییر کروکی به نفع زنبوردار هست؟ و اگه تغییر داده شد من چکار کنم؟و موتور مم توقیفه. و آیا قاضی فقط به کروکی استناد میکنه؟ و یا میتونه کروکی اول و دوم رو خود قاضی مقایسه کنه؟ و آیا کلا من چیزی دستگیرم میشه یا نه؟ ایشون که کارگرش تایید کرده سگهای اونها حمله کرون. و هم پاسگاه گزارش کرده. و هم خود زنبوردا تو پاسگاه گفته سگها مال کارگرمه مال من نیست. و تو بازپرسی دادسرا گفت سگها مال من نیست. و کلا زیر هیچی نمیره. آیا من چیزی دستگیرم میشه. من استشهاد چنتا رو ستا رو هم گرفتم که سگها مال ایشونه. چون ۵ ،۶ ساله همین سگها و همین زنبورستان تو همین نقطه دقیق رو جاده اصلی خاکی مستقره و همه ی منطقه این و تایید میکنن که مزاحمه من چی بگم این سری؟
ممنونم ----------از کرمانشاه.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا در پرونده های تصادفات محاکم طبق نظریه کارشناس تصادفات اتخاذ تصمیم مینمایند.آخرین نظریه کارشناسی ملاک خواهد بود

کروکی بااعتراض به کارشناسی ارجاع شده

قاضی علاوه بر کروکی ، ادله و مدارک دیگر رو هم بررسی میکند اگر نظر کارشناس با کروکی مجدد تغییر کرد میتوانید اعتراض کنید

درصورتی که نظر کارشناس به ضرر شما اعتراض بدین

با سلام واحترام بهتر است شما بادلایل ابت کنید سگ مال ایشان می باشد و در مورد نظریه کارشناسی این حق طرف مقابل هست که اعتراض کند و در مقابل شما هم حق دارید چنانچه نظریه بر علیه شما باشد به آن اعتراض کنید موفق و پیروز باشید با احترام صلاح الدین عالمی

با سلام
اگر به کارشناسی ارجاع شود ،کارشناس نظر خود را ظرف مدت یک هفته اعلام مینماید و شما یک هفته وقت اعتراض به نظر کارشناس را دارید

در این مرحله توصیه میکنم در روز کارشناسی حتما شما نیز حضور داشته باشید.اسامی کارشناسان را اخذ و با آنها هماهنگ کنید . ارائه توضیحات شما بسیار موثر در نتیجه کارشناسی خواهدبود.زیرا اگر حضور نداشته باشید و کارشناسی مجدد مورد قبول شما نباشد و شما قصد اعتراض داشته باشید باید هزینه هئیت کارشناسان را که زیاد خواهدبود پرداخت نمایید.