چقدر دیه برای مرد تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #54846399

باسلام
به خراشیدگی ارنج و کبودی سه قسمت از پا در تصادف و ۱۴ روز طول درمان برای درد کمر چقد دیه برای مرد تعلق میگیره با توجه به اینکه مقصر حادثه با استفاده از کوپن بیمه نامش ماشین خودش را ترخیص کرده

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام.باتوجه به قانون ،خراش پوست بدون اینکه خون جاری شود ۰.۵ صدم دیه کامل را در بر میگیرد و اگر مقصر حادثه غیر عمد اینکار را کرده باشد که علی الظاهر اینطور می باشد مطابق با سقف تهدات بیمه میتوانید از بیمه مطالبه نمایید ودر صورتی که دیه از سقف بیمه بالاتر باشد بایستی با طرح دعوا مازاد برآن را مضاف بر سایر هزینه ها از جمله طول درمان در ستون خواسته مطالبه گردد

با سلام
میزان دیه پس از تعیین میزان جراحات وارده توسط دادگاه تعیین میگردد لیکن طول درمان دلیل بر اخذ دیه بیشتر نمیباشد