برای درخواست مهریه از چه طریقی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۴ #54827077

باسلام
زودتر جواب بدید شرایطش چیه و اینکه هزینه دادرسی باید اول کار پرداخت بشه یا بعد از ثبت درخواست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سردفتر دفترخانه رسمی مراحل صدور اجراییه را طی می کند و پس از صدور اجراییه ، این مهم را به زوج ابلاغ می نماید زوج هم پس از آنکه ااز ابلاغیه مطلع گردید ۱۰ روز مهلت پرداخت مهریه دارد یا اگر توان پرداخت طی ده روز ندارد باید راهی برای پرداخت ان مشخص کند و اعلام دارد .

با ابلاغ اجراییه تقاضای وصول طلب مهریه از اموال زوج یا ضامن وی می شود و در صورت عدم اقدام از طرف زوج معادل مهریه از اموال وی توقیف می شود و چنانچه  باز اقدامی از زوج صورت نگیرد اموال توقیفی به مزایده گذاشته می شود و مهریه وصول می شود

درود
ابتدا باید به دفتر ازدواجی که عقد شما خوانده مراجعه کنید و اجراییه بگیرید سپس به اداره ثبت واحد اجرای مهریه مراجعه کنید.

ابتدا از دفتر ازدواج تان تقاضای صدور اجراییه کنید

ب دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه و درخواست صدور اجراییه دهید پس از آن میتوانید از طریق اداره ثبت اقدام به شناسایی و توقیف اموال کنید لیکن اگر با نبود اموال توفیق حاصل نشد از طریق دادگاه اقدام نمایید و طی تنظیم دادخواستی مهریه خود را مطالبه کنید

درود بر شما، برای مهریه بدوا بایستی از طریق محضرخانه محل وقوع عقدتان اقدام به اجرای مهریه نمایید، سپس از طریق اجرائیات ثبت با معرفی اموال، میتوانید اموال ایشان را توقیف نمایید، چنانچه از این راه به نتیجه نرسید، بایستی از دادگاه اقدامات مقتضی به عمل آید.

با درخواست صدور اجراییه از دفتر ازدواج محل عقد و معرفی اموال ایشان جهت توقیف، پرونده در اجرای ثبت تشکیل خواهد شد و از این طریق باید پیگیری نمایید

با سلام
دفترخانه ای نسبت به انعقاد عقد اقدام نموده ، با مراجعه شما اجرائیه صادر خواهد نمود .