یه قسمتی در مورد قرار منع تعقیب گفته یه جا دیگه نوشته قرار جلب به دادرسی میخواستم بدونم فرق این ۲ تا چیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #54809435

سلام خسته نباشید،من از یه نفر شکایتی کردم برای من از ثنا ابلاغیه اومده یه قسمتش در مورد قرار منع تعقیب گفته یه جا دیگه نوشته قرار جلب به دادرسی میخواستم بدونم فرق این ۲ تا چیه؟ باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منع تعقیب یعنی اتهام در آن خصوص از متهم رد شده است و قرار جلب به دادرسی یعنی در خصوص دیگری متهم است .

سلام. شما در شکواییه خود چند جرم را به مشتکی عنه نسبت داده اید. نسبت به انتساب برخی از آن جرائم قرار منع تعقیب صادر شده است یعنی از نظر بازپرس مشتکی عنه مرتکب آن جرم نشده. در مقابل نسبت به جرم دیگر، قرار جلب به دادرسی صادر شده یعنی از نظر بازپرس مشتکی عنه مرتکب آن جرم شده است. در واقع جلب به دادرسی به نفع شماست که شاکی هستید و منع تعقیب به ضرر شماست.