باقی ثمن معامله را پس نمیدهد، چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #54800556

سلام بنده یک عدد لب تاب به کسی فروختم اشنا بودن ایشان لب تاب برد و همون شب ۵۰۰ هزار به حسال من ریخت گفت شد شنبه بقیه پولو بدن دست نوشته با دست خط خودم و امضای ایشان داشتم فردای اون روز بهشون پیام دادم که کی پولو میدین و کمی چت توی وات ساپ
دو روز بعد انکار کردن و گفتن امضای من جعل بوده و من مجبور شدم به عنوان سرقت از ایشان شکایت کنم
بازپرس وقتی پرونده و دید ایشان ادعا کردن که من ۲۵۰۰ پول نقدی به من داده و من بدهکارم بازپرس موقت لب تاب و به ایشان دادن
من باید چکار کنم ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نافی را نفی کافی است و مدعی باید مستندات ارایه کند بار اثبات بر دوش خریدار است حتی اگر ادعای نقدی بودن پرداخت را دارد باید اثبات کند