نحوه اعتراض به رای قطعی به چه ترتیبی است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۲ #54746862

آیا می توان از:

۱ - اعتراف شاکی در حضور چند نفر بعد از صدور رای قطعی مبنی بر اینکه در روزی که حادثه پیش امده حضور نداشته در حالیکه در شکواییه خود اعلام داشته که حضور داشته و ذیل شکواییه را اشخاص ثالثی گواهی نموده اند.

۲ - با مکالمه تلفنی که متهم با یکی از گواهان شکواییه که این مکالمه متهم با تلفن همراه خود همزمان ضبط نموده و پرینت ریز مکالمات دریافتی تایید شده توسط مخابرات موجود است,که در این مکالمه تلفنی شاهد در اظهارات خود بیان نموده که موضوع استشهادیه را شخص دیگری(برادر شاکی) ادعا نموده و ایشان (شاهد) ان را امضا نموده است. در ضمن شاهد در حضور یکی از افراد نامبرده شده در بند(۱) بالا اعتراف نموده است.

آیا امکان دارد که با عنوان دلایل جدید و موضوعات کشف شده تحت عنوان حیله و تقلب در تنظیم استشهادیه به عنوان دلایل محکمه پسند جهت اعاده دادرسی مطرح نمود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید شهادت دروغ را اثبات نمایید میتوانید اعاده دادرسی نمایید .

با سلام
متاسفانه این مواردشامل اعاده دادرسی نمیشود
ولی اگرحکم برپایه استشهادیه وشهادت شهود صادرشده باشد ابتدا باید شهادت کذب ودروغ آنها را اثبات کنید بعد تقاضای اعاده دادرسی نمایید

سلام . خیر موارد مطرح شده دلیل اعاده دادرسی محسوب نمی شود .

توصیحات مذکور شامل اعاده دادرسی نمیشود